Ladda dig och andra med energi och få flyt

Hur kan det komma sig att Håkan Hellström lockar 70.000 personer till Ullevi, när musiken är bättre i hörlurar? Hur kan 35.000 personer bege sig till Friends arena för att se AIK-Hammarby i fotboll trots regn och blåst när fotbollen faktiskt blir betydligt bättre på TV med repriser och allt? Vad är det som gör att ett företag, alla annat hyfsat lika, presterar betydligt bättre än andra?

Energi förstås. Vi vill vara där energin finns och bra energi skapar både välmående och resultat. Tänk om du kunde ladda dig själv med energi och få flyt, eller om organisationen du arbetar på var ett ställe där energin var på topp? Fullt möjligt och jag berättar gärna hur.

Under min föreläsning ges idéer, inspiration och verktyg för att ladda dig och andra med energi och för att skapa flyt. Guld värt, både i ditt privata liv och på jobbet.

Jag anpassar min föreläsning efter målgrupp. För chefer och/eller för medarbetare eller för allmän publik. Jag arbetar både på svenska och på engelska.

Under hösten kommer jag att lansera allmänna föreläsningar i Stockholmstrakten och datum kommer att presenteras inom kort.

För dig som inte känner mig: Jag har arbetat med ledarutveckling och personlig utveckling i såväl företag som offentliga organisationer i över 20 år. I Sverige och utomlands. Jag har arbetat med allt från direktörer i internationella företag, toppidrottsmän till de som undervisar våra barn eller lägger asfalt på våra vägar. Förutom min nya bok Flyt, ladda dig och andra med energi har jag skrivit Från prat till resultat, om vardagens ledarskap som hittills sålt över 40.000 ex och fått pris som bästa ledarskapsbok. Jag är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och jag är fd polis.

Vill du ha referenser på mig som föreläsare så går det utmärkt. Maila bara och berätta kring vilken sorts uppdrag du vill ha referens på. Företag eller offentlig sektor? Stor eller liten organisation? Svenskt eller internationellt uppdrag? och kanske längd på den insats du är intresserad av.